Bereikbaarheid

De toegang van de praktijk bevindt zich door de dubbele poort (links van de hoofdingang van het hoofdgebouw), rechtdoor en op het einde van de oprit vind je de praktijkruimte.  

Wagen

Vanaf autosnelweg afrit Erpe-Mere:
Neem de afrit Erpe-Mere en ga links op de Oudenaardsesteenweg (N46). Ga rechtdoor tot aan het kruispunt van de Vijfhuizen. Ga aan het kruispunt rechtdoor en ga zo de Leedsesteenweg (N442) op. Volg gedurende 1,7 km. Het gebouw bevindt zich aan uw rechterkant (nummer 126).

Vanaf autosnelweg afrit Aalst:
Neem afrit Aalst en rij Aalst binnen. Ga op het kruispunt aan de Siesegemlaan links naar de Gentsesteenweg en volg gedurende 1,4 km. Ga aan het kruispunt van de Vijfhuizen rechts de Leedsesteenweg (N442) op. Volg gedurende 1,7 km. Het gebouw bevindt zich aan uw rechterkant (nummer 126).

Parking

De parkeerplaatsen vooraan zijn beperkt (achteraan kan je niet parkeren!). Daarom vragen we om te parkeren op de parking van Sporthal Ommegang. (adres: Ommeganglaan 60a, 9340 Lede).

 

Als je richting de sporthal rijdt, blijf je rechtdoor rijden tot je frituur De Sporthal passeert. Op de rechterkant kan je parkeren en loopt er een wegje tussen de huizen dat uitkomt op de Hoogstraat. Even naar links en je bent bij de praktijk.